RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Sutra u Dretelju tradicionalna manifestacija ''Zvona Dretelja 2013''

Napisano 20.07.2013. 22:56
Sutra u Dretelju tradicionalna manifestacija \'\'Zvona Dretelja 2013\'\'

U organizaciji Hrvatskog kulturno - umjetničkog društva ''Sveti Ante'' Dretelj i Mjesne zajednice Dretelj u nedjelju, 21. srpnja, bit će upriličena tradicionalna manifestacija ''Zvona Dretelja 2013''.

Program će započeti svečanim misnim slavljem u crkvi Svete Obitelji u Dretelju u 18:00 sati, nakon čega slijedi polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju ispred crkve.

Kulturno - umjetnička društva iz BiH i susjednih država mimohodom će proći kroz Dretelj, a zajedničko okupljanje bit će na sportskom centru u Dretelju, gdje će se s početkom u 20:00 sati održati kulturno - zabavni program.

Ove godine na manifestaciji će nastupiti HKUD ''Seljačka sloga'' Trebižat, KUD ''Seljačka sloga'' Gradište, HKUD ''Sveti Marko'' Klobuk, HKUD ''Višići'' Višići, HKUD ''Sveti Ante'' Cim-Mostar, KUD ''Herceg Stjepan'' Ljubuški, HKUD ''Brotnjo'' Čitluk, KUD ''Gradina'' Polača, HKUD ''Sveti Ante'' Dretelj.

Iz Hrvatskog kulturno - umjetničkog društva ''Sveti Ante'' Dretelj i Mjesne zajednice Dretelj pozivaju sve da nazoče događajima koji će obilježiti ovogodišnju manifestaciju ''Zvona Dretelja 2013''.

Bljesak.info jedan je od medijskih pokrovitelja ovogodišnje manifestacije ''Zvona Dretelja 2013''.


Nema komentara

Anketa

Ustavi