RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Održana redovita sjednica skupštine Središnje uprave HKD-a Napredak

Napisano 08.09.2013. 11:40
Održana redovita sjednica skupštine Središnje uprave HKD-a Napredak

U Franjevačkom samostanu u Mostaru jučer je održana redovita sjednica skupštine Središnje uprave HKD-a Napredak.

Okupili su se čelnici podružnica Napretka iz cijele BiH, kao i predsjednik HKD-a Napredak dr. Franjo Topić.

"Već je dugogodišnja praksa Napretka da idemo iz grada u grad. Mislim da je vrlo važno da Središnja uprava upozna podružnice, ljude, grad, situaciju..., a također i obratno. Jer, na koncu, Središnja uprava nije svrha sama sebi, nego ona koordinira rad svih podružnica", kazao je Topić za Dnevni list.

Jedna od točaka dnevnog reda skupštine bio je i Napretkov Božićni koncert u Sarajevu i Mostaru, na kojemu će, u organizaciji HKD-a Napredak, nastupiti Mozartov zbor dječaka iz Beča, jedan od najboljih zborova takve vrste u svijetu.

U Mostaru će koncert biti održan u nedjelju, 15. prosinca u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače, a u Sarajevu dan kasnije, 16. prosinca u Narodnom pozorištu. Ovaj je zbor i 2007. nastupao na Napretkovom svečanom božićnom koncertu u Sarajevu.

I tada je koncert bio u Narodnom pozorištu i dvorana je bila premala da bi primila sve zainteresirane. Prihod od ovih koncerata namijenjen je Napretkovom fondu za stipendiranje "Ivo Andrić - Vladimir Prelog", a za koncerte već vlada veliko zanimanje.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi