RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Spremni za Mostar Summer Fest?!

Napisano 06.09.2013. 09:54
Spremni za Mostar Summer Fest?!

Nakon što su objavljena imena izvođača Mostar Summer Festa, festivala urbane glazbe koji se ove godine održava 13. i 14. 9.2013. u Mostaru, na SC Kantarevac, izazvala oduševljenje, iz Festa su dodatno razveselili posjetitelje objavom da će se u petak, 13.9. održati i polufinale 3. glazbenog duela Jäger Music Night 2013, gdje će upravo posjetitelji festa svojim glasovima odlučiti o pobjedniku i trećem finalisti

I kao da to nije dosta, iz Mostar Summer Festa poručuju:

''Osim bendova koje će naše posjetitelje držati na nogama, za sve njih smo pripremili i interaktivnu Chill out zonu u kojoj će moći popiti Bavaria pivo u relaksirajućem lazy bagu, ležajkama i pogledati video projekcije najpoznatijih festivalskih nastupa. Zatim, tu imamo i Mexico korner s meksičkim specijalitetima, koje će svi ljubitelji prave domaće hercegovačke rakije zalijevati s mnoštvom rakija, a za što će biti zadužen Rakija korner. A oni od vas koji budu toliko samouvjereni u svoj glazbeni talent, moći će se okušati u sviranju  Jägermeister bubnjeva . Najuspješniji će dobiti i vrijedne nagrade. Bit će tu i atraktivne Jägerette koje će posjetiteljima ponuditi zabavne Jägermeister igre na iPad-ima. Cijela zona zamišljena je kao mjesto opuštanja i druženja, gdje će posjetitelji moći uživati u Jäger fresh koktelu "citrusnih nota" ili rakijama raznih okusa."

Također, iz Festa naglašavaju da će festivalska vrata oba dana biti otvorena već od 18:00h.

''Još želimo najaviti i našeg umjetnika Joška koji će svim najsmjelijim posjetiteljima napraviti urnebesne karikature. I kao poseban dodatak Festu naći ćete udruženje za zaštitu i dobrobit životinja Floki Mostar, koji će nam objasniti nužnost civiliziranja čovjekova/našeg odnosa prema životinjama. A svi će posjetitelji svoje poruke, potpise, želje i pozdrave moći ostaviti na interaktivnom zidu Festa. Na vama je samo da istražite festivalsku zonu i pronađete sadržaje za sebe'', dodaju iz organizacijskog tima Mostar Summer Festa.

Sve daljne objave nastavite pratiti putem službene stranice Festa nawww.mostarsummerfest.com te putem društvene mreže Facebook 'Mostar Summer Fest'. (link na: http://on.fb.me/13Aawkr)

A ako ima onih koji još uvijek nisu kupili svoju ulaznicu, to mogu učiniti na sljedećim mjestima:

MOSTAR: Maraschino Bar (Mepas Mall), Lounge bar BAZZA, Klub Kariola, Lounge bar Black Pearl, Duradžik (Tabhana, Stari grad), Caffe Bar Caffe Publika, Coco Loco, Caffe Pink

ČAPLJINA: Caffe bar Hennesy

LJUBUŠKI: Caffe Galerija Kerametal

ČITLUK: Caffe Evergreen

ŠIROKI BRIJEG: Caffe Big Ben

Podsjetimo, na Mostar Summer Festu nastupaju:

13.9.2013., petak:

• Siledžije (BiH)

• Zoster (BiH)

• Hladno pivo (HR)

 

14.9.2013., subota:

• Pešes (BiH)

• S.A.R.S. (RS)

• TBF (HR) 


Nema komentara

Anketa

Ustavi