RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U okviru Mostar film festivala studenti imali priliku gledati amaterske filmove svojih kolega

Napisano 20.11.2017. 23:12

Tijekom 11.Mostar film festivala, u suradnji s regionalnim Akademijama, studenti su imali priliku gledati amaterske filmove svojih kolega, a najbolji su danas bili i nagrađeni.

Ekipa festivala je, u suradnji s generalnim pokroviteljem HT Eronet, za prva tri najbolja filma uručila bogate nagrade i mobilne telefone. Ravnatelj festivala Slaven Knezović je zahvalio studentima koji su došli s Akademija iz BiH, Hrvatske, Crne Gore I Srbije. “Nadam se da ste uživali uz naš festivalski program te da ćemo se opet vidjeti u Gradu na Neretvi”.

Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eronet-a Misijana Brkić-Milinković je izrazila nadu da ćemo na idućim festivalima imati čast gledati i filmove mladih redatelja u natjecateljskom dijelu programa.

Nagradu za prvo mjesto osvojila je ekipa Novog Sada. Drugo mjesto je zauzela zagrebačka ekipa, dok je na trećem mjestu ekipa iz Beograda.

Organizatori festivala su naglasili važnost suradnje s Akademijama i uvaženim stručnim i nastavnim kadrom.“Kao rastući festival koji za cilj ima promociju regionalne filmske umjetnosti sa naznakom na važnost glumačkog poziva, želimo doprinijeti što boljem razvijanju i afirmaciji mladih autora u današnjem društvu, kao i svijetu filmske industrije”,stoji u priopćenju MOFF-a.


Nema komentara

Anketa

Ustavi