RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Predstavom "Zmijska čorba" GKM-a Vitez započinje obilježavanje Dana Općine Vitez

Napisano 18.04.2013. 10:14
Predstavom \

Program obilježavanja Dana općine Vitez započinje predstavom "Zmijska čorba", Gradskog kazališta mladih Vitez u petak, 19. travnja, s početkom u 20 sati.

Organizacijski odbor, imenovan od strane Općinskog vijeća Vitez, sačinio je desetodnevni program, u kojemu će biti održan cijeli niz kulturnih, sportskih i zabavnih manifestacija. Publika će tijekom desetodnevnog programa do 28. travnja, Dana općine Vitez, imati priliku pogledati još dvije predstave GKM-a Vitez, "Pipov tajni prolaz" i "Đe ti je pita?", a mladi viteški kazalištarci su zbog obimnog programa za svibanj prolongirali izvođenje predstava "Mali princ" i "Je |j šaka ili šminka".

Predstava "Zmijska čorba" autorski je projekt članova GKM Vitez, a radi se o parodiji na televiziju generalno, s posebnim akcentom na španjolske i turske sapunice, trash magazine i reklame. U predstavi glume: Marko Mirković, Bruno Grebenar, Nikola Matković i Slaven Čalić. Za glazbu u predstavi zadužena je Nataša Todorović, svjetla Ana Gabrić, fotografiju potpisuje Filip Šarić, a grafičku pripremu Borislav Sučić. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

vitez.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi